Hej!

Med 33 års livserfarenhet som Emelie Keynemo kan jag nu konstatera att många positiva minnen och roliga erfarenheter jag skaffat mig genom åren har en gemensam nämnare. Det är färg! Jag älskar färg! Färg gör mig glad. Det är färg jag vill arbeta med på ett eller annat vis framöver och för alltid.


Sedan några år tillbaka har jag arbetat som konstnär och sålt de tavlor jag målar. Uppdrag som att skapa anpassade tavlor för specifika miljöer både privata hem och av mer offentlig karaktär har blivit min nisch.


Jag har en bakgrund som Visual Merchandiser och är också utbildad Interior Designer. Inredning är mitt stora intresse och framförallt färgsättning. Att måla tavlor var från början en hobby men konstnär är numera en del av min yrkestitel. Har länge målat med akrylfärger men min tanke är nu att övergå till äggoljetempra som känns som ett mer hållbart alternativ ur miljösynpunkt. 


För eventuella samarbeten eller frågor - kontakta mig gärna! Följ min fortsatta resa via instagram och det aktuella bildflöde jag delar där. Vid intresse av något av mina konstverk, hör av dig! 


Färgglada hälsningar,

Emelie Keynemo

emelie.keynemo